Normafotografia Illustratieve fotografie

Bio

 

Norma van der Horst (Amsterdam, 1967) levert al jaren onder de bedrijfsnaam ‘Normafotografia‘ illustratieve fotografie voor verschillende vormgevers, bedrijven en overheidsinstellingen. Afhankelijk van de wens van de opdrachtgever illustreren, verduidelijken of versterken haar foto’s allerlei soorten tekst. Sinds 2006 heeft zij haar werkzaamheden succesvol uitgebreid met grafisch vormgeven. In 2018 werd haar boek met deze combinatie, ‘Pronkjuwelen van baksteen’, genomineerd voor ‘Het beste boek van Groningen’!

Norma stelt haar ervaring, inzicht en vakkennis graag ten dienste van een opdracht en gebruikt haar creativiteit om een idee of boodschap om te zetten in een fraaie foto/vormgeving die sterk communiceert. Als Photoshop-enthousiasteling van het eerste uur is zij daarnaast prima in staat bij ogenschijnlijk lastig uitvoerbare ideeën een herkenbaar en geloofwaardig beeld neer te zetten.

Werk van Norma wordt gebruikt in onder andere tijdschriften, brochures, websites en musea en er zijn verschillende boeken met haar werk verschenen. Het Nederlandse stockbureau  Hollandse Hoogte gebruikt haar foto’s voor onder andere boekomslagen die onder andere bestemd zijn voor de internationale literaire markt.

Contact opnemen met Norma is eenvoudig: 

Stuur een mailtje naar norm@normafotografia.nl of zie ‘Contact’ voor haar adresgegevens.