FROZEN2019.jpg

PRIVACYVERKLARING

Privacyverklaring Normafotografia


Normafotografia

Zuidlaarderweg 85

9605PW Kiel-Windeweer

06-26594700

norm@normafotografia.nl

Norma van der Horst is zich er van bewust dat u vertrouwen stelt in het beschermen van uw privacy op deze website. Deze pagina toont welke gegevens verzameld worden bij bezoek aan deze website, waarom deze gegevens verzameld worden en hoe hiermee de gebruikservaring verbeterd wordt. 

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Norma van der Horst onder bedrijfsnaam Normafotografia. U dient zich ervan bewust te zijn dat Norma van der Horst niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. 

Norma van der Horst respecteert de privacy van alle gebruikers van deze site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u hier verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

            

Gebruik van verzamelde gegevens.

A- Gebruik van diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van mijn diensten vraag ik u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Normafotografia of die van een derde partij. Deze gegevens zullen niet gecombineerd worden met andere persoonlijke gegevens waarover Normafotografia beschikt.

B- Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar Normafotografia verstuurt, is het mogelijk dat die berichten bewaard worden. Soms vraagt Normafotografia u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Normafotografia of die van een derde partij. Deze gegevens zullen niet gecombineerd worden met andere persoonlijke gegevens waarover Normafotografia beschikt.

C- Verwerkte gegevens
De gegevens die Normafotografia verwerkt bestaan uit uw voornaam, achternaam, adres + woonplaats, emailadres, gegevens over de activiteiten op deze website, internetbrouwser en apparaattype en foto's die in opdracht zijn gemaakt. Deze worden door Normafotografia zelf bijgehouden in offline excel-documenten, outlook en in het CMS van de website.

Externe ontvangers gegevens:

- Hostingpartijen:
- Cloudprovider: icloud
- Email en postverwerkers
- Drukkerijen
D- Bewaren  gegevens
Uw gegevens worden bewaard binnen de daarvoor geldende wettelijke termijn en regels. U kunt te allen tijde Normafotografia zelf opdracht geven uw gegevens te verwijderen.

Dit kunt u doen op de volgende manieren:

Persoonsgegevens minderjarigen

Normafotografia is niet in staat te controleren of minderjarigen de site bezoeken zonder toestemming van hun ouders. Mocht u als ouder van mening zijn dat zonder uw toestemming persoonlijke gegevens zijn verzameld over uw minderjarige kind, neemt u dan even contact met mij op zodat ik de gegevens kan verwijderen.

Cookies
Normafotografia verzamelt gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in haar klanten, zodat haar diensten hierop afgestemd kunnen worden. Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Normafotografia of die van een derde partij.

Normafotografia gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

 

Foto's

Normafotografia bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Foto's worden bewaard tot maximaal haar bedrijfsbeëindiging, tenzij anders overeengekomen. Zolang Normafotografia foto’s in het archief bewaart, zijn deze op te vragen (tegen een vergoeding).

Foto’s kunnen worden gepubliceerd op deze website, in posts op social media en papieren publicaties. Bij bezwaar tegen dit gebruik kunt u altijd contact opnemen met Norma van der Horst door haar een email te sturen of even te bellen.

Doeleinden
Normafotografia verzamelt of gebruikt persoonsgegevens voor het volgende:

Voor communicatie via email of telefoon (bv over haar dienstverlening)

Voor het plannen/reserveren voor reportages (in een digitale agenda)

Voor het afleveren/(digitaal) toesturen van goederen en/of diensten

Voor afhandeling van betreffende financiële zaken (offertes, facturen)

Voor wettelijke verplichtingen (bv belastingaangifte)

Normafotografia verzamelt of gebruikt geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die hier worden beschreven tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

 

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke Normafotografia gebruikt ten behoeve van de webshop. Hieronder valt o.a. het Webwinkel Keur beoordelingen systeem. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden.

 

Geautomatiseerde besluitvorming
Normafotografia maakt in haar bedrijfsvoering geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming of profiling.

 

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

 

Keuzes voor persoonsgegevens
U kunt bezwaar maken tegen het verwerken van uw persoonsgegevens. Normafotografia zal aan uw bezwaar direct gehoor geven. Normafotografia biedt alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan haar is verstrekt. Bent niet tevreden over hoe Normafotografia met uw gegevens en uw verzoeken omtrent deze omgaat, neemt u dan contact met Norma van der Horst op. Komen we er samen niet uit dan kunt u een klacht indien bij de https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

 

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met Normafotografia opnemen.

Zie contactgegevens bovenaan deze pagina of mail Norma van der Horst.

 

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op deze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

 

Vragen en feedback
Normafotografia controleert regelmatig of zij aan dit privacy beleid voldoet. Als u vragen/opmerkingen heeft over dit privacybeleid, dan kunt u contact met ons opnemen: