top of page
  • Foto van schrijverNorma

In scholekstervlucht


Helaas geen vakantie in Italië dit voorjaar maar ons 'rondje Nederland' bood ook de mogelijkheid locaties te bezoeken waar we langskwamen en die toch al op mijn 'te fotograferen- lijstje' stonden. Zo was er o.a. de watertoren in Goes waarvan het koperen puntdak net gerestaureerd was en ook Slot Loevenstein mocht niet ontbreken. Beide waren het mooist vanuit de lucht dus zond ik mijn drone naar boven om het een en ander vast te leggen.


Vlucht

Omdat is een groot dierenliefhebber ben zou ik nooit gaan vliegen bij een nest maar bij beide vluchten kwamen de vogels uit het niets - waarschijnlijk om hun kroost te verdedigen- om duikvluchten te maken en zo het elektronische "gevaar" te verjagen.

Natuurlijk zette ik daarop zo snel mogelijk een daling in (ik wil de drone graag heel houden) waarna ze net zo snel verdwenen als ze gekomen waren. Ik stond wel met elastieke benen want het was wel even spannend zo'n aanval maar het levert toch mooie plaatjes op, zo met scholeksters en meeuwen in de lucht!


Ook interesse om foto's te laten maken (meestal zonder vogels) vanuit de lucht? Neem dan gerust even contact met me op zodat we kunnen overleggen wat de mogelijkheden zijn.bottom of page