top of page

Sportretten van In de sportlight


In de Sportlight is een initiatief van fotografe Norma van der Horst en ex-topsportster Marion Karsenbarg. Wij willen hiermee zowel de amateur als de beginnende jonge topsporters met ambitie in de sportlight zetten. Door middel van een creatief sportret, dat de sport(st)er neerzet in een andere setting dan de wedstrijdperformance tijdens het uitoefenen van de sport en een interview maken wij het plaatje compleet voor publicatie in bladen, een krant of op social media. Zo krijgen de sporters een beetje meer aandacht die zij verdienen voor hun harde werk op weg naar de top. Juist in deze tijd is het voor velen van hen niet mogelijk om te sporten op hun trainings- en wedstrijdfaciliteiten door de coronamaatregelen en is het vinden van een sponsor, om de stap naar de topsport te maken en het sportleven te bekostigen extra lastig.

In de Sportlight heeft meerdere profielen van sporters klaar staan en zoekt nog naar een samenwerking met een bedrijf dat zich aan dit initiatief van ons wil koppelen, zodat we een groter publiek kunnen bereiken. Heb je interesse, neem dan even contact op met Marion Karsenbarg.

Onze eerste foto publicatie is het 'Sportret' van danser Bo Westrik. De foto is nog niet de foto die voor het artikel van In de Sportlight gebruikt gaat worden, maar dit is alvast even een voorproefje. Binnenkort dus meer…

Comments


bottom of page